La gespa artificial és un paviment que avui es comporta de forma semblant a l’herba natural. El catàleg de gespes d’InstalVerd és el resultat del treball de recerca i constant innovació d’una empresa pionera en el sector de  la gespa sintètica des de l’aparició de les primeres fibres de  qualitat.  

La nova gamma de gespes respon a l’evolució dels materials, el disseny de fibres i a les necessitats dels usuaris, que es basen en  el màxim comportament natural i màxim comportament amb el medi ambient.  

Una de les raons per les quals és un encert escollir la gespa artificial InstalVerd, és perquè és un paviment responsable amb el  medi ambient, ja que estalvia un 98% del consum d’aigua, evita l’ús de pesticides, té un mínim manteniment respecte a la gespa natural, a més de ser inífug.  

El seu comportament, el seu filament bicolor i el seu mínim manteniment fan dels nous models una gespa perfecta per a jardineria i paisatgisme, tant per a ús particular com a zones públiques, on l’estalvi en aigua i manteniment el fan molt rendible.  

Respecte al medi ambient, resisteix a qualsevol clima, és ideal per a zones d’ombra, resistent als raigs UV, higiènic al·lergènic, no  necessita envernissat ni polit, apte també per a aparcaments i talussos, ignífug i amb tot això el color resisteix estable durant 10 anys

La gespa que recomanem és del Fabricant Verdalia, amb fil de fabricació Alemany i confecció europea. Tota una garantia.  Tots els seus productes tenen 8 anys de garantia i la gamma Bermuda Carpet 10 anys.  

Podem confirmar que en tres anys s’amortitza la inversió!

DESCOBREIX LA NOSTRA GAMMA