L’any 2007 InstalVerd neix amb el propòsit de donar un servei de qualitat en l’innovador mercat de la instal·lació de gespa artificial per la jardineria.

En aquest camí de creixement constant, hem anat afegint professionals a l’equip per a poder aconseguir ser una empresa puntera i referent en la venda i instal·lació professional de gespa artificial d’alta gamma. Col·laborem amb les millors marques europees i hem anat perfilant la nostra particular manera de veure aquest sector, amb aquesta idea assessorem les necessitats dels qui acudeixen a nosaltres. Gràcies a la bona feina i els intensos anys de treball, InstalVerd és avalada per a més de 1.000 clients contents amb la seva decisió de confiar en nosaltres.

Per aquests motius, cada any que passa ens sentim més orgullosos i còmodes reconeixent-nos com una empresa que assessora tant a particulars com a professionals de la gespa artificial durant tot el procés de forma meticulosa, sempre prioritzant els acabats excel·lents i la feina ben feta.

A InstalVerd creiem fermament que el secret d’haver estat tants anys com una empresa referència en el nostre sector rau a continuar oferint uns productes i un servei d’alta qualitat a un preu adequat. Aconsellem i ajudem als nostres clients en escollir quina és la gespa que millor s’adapta a les seves necessitats en funció de diversos factors, com podrien ser la superfície, l’ús que se li vol donar i les condicions particulars de cada instal·lació. Tenim el sa objectiu de voler continuar estant a la teva disposició durant molts anys.