VENDA DE GESPA ARTIFICIAL

DESCOBREIX LA NOSTRA BOTIGA

VERDALIA BERMUDA CARPET

La gespa més natural, amb màxima suavitat i recuperació

La gespa artificial d’última generació i amb l’aparença més natural. El disseny de la seva fibra còncava sense punts de trencament i amb efecte memòria li permet recuperar la seva verticalitat després de ser trepitjada i amb molta suavitat al tacte. L’efecte mat anul·la la lluentor i dona un aspecte molt natural a la gespa.

Alta resistència i baix coeficient d’abrasivitat, anti-UVA i resistent a la calor i al gel. Compost per fibres 100% polietilè.

La gamma Bermuda Carpet és la següent:

  • Bermuda Carpet (29-16,5)
  • Bermuda Carpet (35-16)

VERDALIA SILVA

La gespa artificial més competitiva

La gespa artificial Silva és una gespa que combina quatre colors, tres tons verds (oliva, verd fosc i verd clar) i un to beix. El fil principal és de polietilè 65% en forma d'»espina», la qual cosa fa que sigui una gespa competitiva i que es caracteritzi per una bona elasticitat i una alta resistència al desgast.

Totes aquestes característiques ofereixen al producte naturalitat, durabilitat i gran suavitat.

La gamma Silva és la següent:

  • Silva (20-17)
  • Silva (30-17)
  • Silva (35-20)
  • Silva (40-27)

RAY GRASS

La gespa artificial més resistent

La gespa artificial Ray Grass és una gespa que combina dos colors a la fibra base (verd i verd camp) i dos colors a la fibra secundària (verd i beig). El fil principal (monofilament amb forma W i recte) és de polietilè 68% i polipropilè 32%, la qual cosa fa que sigui una gespa competitiva i resistent.

Totes aquestes característiques ofereixen al producte naturalitat, durabilitat i gran suavitat.

La gamma Ray Grass és la següent:

  • Ray Grass (35-17)